Pan Eglefin Ars

Pan Eglefin Ars
Pan Seared eglefin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 338 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 1. Cap la magazin și ridica unt, Pan mistuitoare făină, cimbru, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pan Eglefin Ars, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți eglefinul uniform pe toate părțile cu făină.Îndepărtați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2
Încălziți tigaia pe mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Se toarnă aproximativ 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline pentru a acoperi ușor tigaia.Așteptați până când uleiul fumează slab înainte de a adăuga eglefin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
EglefinEglefin
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Puneți eglefinul cu grijă în ulei fierbinte.Când părțile laterale și-au schimbat culoarea aproximativ 1/3 până la 1/2 din drum în sus-1 până la 2 minute-întoarceți-vă cu atenție.Reduceți căldura și gătiți până când se atinge temperatura internă de 130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați unt, șalotă și cimbru în tigaie.Topiți și amestecați, dar nu ardeți untul.Ungeți fileul și continuați să gătiți până când temperatura este de 140.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Revista