Pan de Muerto de Patricia Quintana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pan de Muerto de Patricia Quintana. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 186 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de anason, ou, drojdie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pan de Muerto, Pan de Muerto, și Cakespy: Pan de Muerto al Fridei Kahlo.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul: puneți apă caldă într-un vas de sticlă.
Se adaugă drojdia, amestecând pentru a se dizolva. Puneți deoparte într-un loc cald lângă aragaz.
Adăugați 6 până la 8 linguri de făină în drojdie și apă pentru a forma un aluat rigid. Puneți din nou deoparte într-un loc cald până la dublarea volumului.
Într-un castron separat, cernem făina rămasă și zahărul.
Adăugați sare, 3 ouă, 7 gălbenușuri de ou, unt, untură, coajă de portocală, extracte de floare de portocal și anason și 6 1/2 linguri de lapte.
Se amestecă bine și se frământă scurt.
Adăugați amestecul de drojdie și frământați până când aluatul este neted și elastic.
Așezați într-un vas de sticlă uns și întindeți puțin unt la suprafață. Acoperiți aluatul cu un prosop de vase și lăsați-l deoparte într-un loc cald timp de 12 ore sau până la dublarea volumului.
Frământați din nou scurt. Din aluat, ciupiți două bile de 2 inci, 8 benzi de 2 inci și opt bile de 1 inch. Împărțiți aluatul rămas în jumătate.
Rulați în 2 cercuri cu diametrul de 6 inci.
Așezați cercurile pe o foaie de copt unsă.
Bateți împreună 1 ou, 1 gălbenuș de ou și 1 lingură de lapte.
Periați cercurile cu amestec.
Așezați mingea de 2 inci în centrul fiecărui cerc și decorați circumferința cu bile și benzi de 1 inch. Lăsați pâinea să crească timp de 1 oră într-un loc cald.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți pâinea timp de 30 până la 40 de minute.
Pregătiți glazura: puneți făina, apa, gălbenușurile și oul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, timp de 5 minute sau pana cand amestecul se ingroasa pana la consistenta cremei grele.
Ungeți pâinea proaspăt coaptă cu glazură.
Presărați pâinea cu zahăr și reveniți la cuptor.
Coaceți timp de cinci minute.
Scoateți din cuptor și presărați cu mai mult zahăr. Se lasă să se răcească.
Se servește cu ciocolată caldă.