Pan Catalană

Pan Catalană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pan Catalană. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegană servește 4 și costă 38 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pâine de țară, ulei de măsline extravirgin, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Catalană Escarolă, Cartofi Catalani, și Broccoli La Catalan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați părțile tăiate de usturoi pe o parte a fiecărei felii de pâine. Aruncați usturoiul. Frecați 1 parte a fiecărei felii de pâine cu părțile tăiate ale jumătăților de roșii; rezervați roșiile pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Presărați pâinea uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista