Pan ars Halibut cu usturoi arpagic Spaetzle, homar și fasole Fava cu o Veloute de ciuperci sălbatice
Pan ars Halibut cu usturoi arpagic Spaetzle, homar și fasole Fava cu o Veloute ciuperci sălbatice este un pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest curs principal are 2761 calorii, 72g de proteine, și 239g de grăsime per portie. Pentru $11.05 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de halibut file, albușuri de praz, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Halibut ars cu ceapă de primăvară Walla Walla, fasole Fava și Sh, Halibut pe piure de fasole Fava cu mentă, și Bulion de ciuperci peste unt brun ars Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă lapte, făină, 5 ouă întregi, nucșoară, 1 linguriță de sare și piper proaspăt măcinat și usturoi tocat până se formează aluatul. Se lasă să se odihnească timp de 30 de minute. Peste o oală cu apă clocotită sărată, treceți aluatul printr-o tigaie perforată sau un filtru de spaetzle. Odată ce găluștele plutesc, strecurați-le din apă și așezați-le pe o tavă până la temperatura camerei. Se umezește cu puțin ulei și se păstrează până la 2 zile, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Dressing Lamaie Piper
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o oală puneți 2 linguri de unt, 2 șalote, 1 cană de praz și 1 cană de ciuperci și gătiți la foc mediu timp de 15 minute. Apoi adăugați stocul de pește și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați 1 litru de cremă și reduceți cu încă două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se pune într-un blender până se omogenizează și se trece printr-o strecurătoare. Reglați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Veți avea nevoie de 2 Tigăi pentru gătit și o oală mică pentru sosul dvs. Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați 30 de secunde să se încălzească. Apoi așezați fileul de pește departe de dvs. într-o tigaie, astfel încât să nu vă stropească. În timp ce peștele se gătește, puneți cealaltă tigaie la foc mare, puneți jumătate din unt și lăsați să se rumenească ușor. Odată ușor maroniu adăugați spatzle și lăsați să gătească aproximativ 1 1/2 minute. În această etapă adăugați fasolea fava și homarul; lăsați să gătească nu mai mult de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Peștele dvs. ar trebui să fie aproape gătit până în acest moment cu o crustă maro aurie frumoasă, răsturnați și terminați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Așezați sosurile pe farfurii calde, cu sosul spatzle în mijloc și peștele scurs deasupra.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.