Paleo Lemon Tarte
Paleo Lemon Tarts ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 231 calorii. Un amestec de miere, curmale, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 695 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tarte Cu Lămâie Fără Coacere (Fără Gluten, Paleo + Vegan), Paleo Zmeură Pop Tarte, și Tarte Brownie cu nucă de cocos Mocha brută [Paleo-friendly].
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linia 4 cupe de briose cu garnituri de hârtie.
Amestecați masa de migdale, 3 linguri de suc de lămâie și curmale într-un robot de bucătărie. Apăsați ferm amestecul în fund și în sus pe părțile laterale ale cupelor de briose pregătite pentru a face cruste.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crustele se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Încălziți 6 linguri suc de lămâie, coajă de lămâie și miere într-o cratiță la foc mic; se fierbe timp de 2 minute. Bateți ouăle într-un castron. În timp ce amestecul fierbe, adăugați încet ouăle, amestecând energic.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
Se toarnă umplutura în coji și se pune la frigider pentru a se răci.