Pakodas De Ceapă Din India De Sud

Pakodas De Ceapă Din India De Sud
Rețeta Pakodas de ceapă din India de Sud ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 311 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapa Kuzhambu - cum se face ceapa Kulambu-Sud Indian s, Sambar (Tocană De Ceapă Din India De Sud), și Rava Dosa ceapa – Instant Rava Dosa / Sud indian mic dejun s pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista