Pakodas De Ceapă Din India De Sud

Pakodas De Ceapă Din India De Sud
Rețeta Pakodas de ceapă din India de Sud ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 311 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapa Kuzhambu - cum se face ceapa Kulambu-Sud Indian s, Sambar (Tocană De Ceapă Din India De Sud), și Rava Dosa ceapa – Instant Rava Dosa / Sud indian mic dejun s pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista