Paillards de pui cu Salsa de clementină

Paillards de pui cu Salsa de clementină
Reteta Paillards de pui cu Clementine Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 258 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, coriandru, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi clementinele, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paillards De Pui Cu Salsa De Clementină, Paillards De Pui Cu Salsa De Clementină, și Frigarui de pui marinat cu Salsa Clementina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de piept de pui între2 foi folie de plastic sau hârtie pergament,distanțându-se. Folosind ciocan, pui de pui la 1/4-inch grosime. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Se amestecă clementinele și următoarele 8 ingredienteîn castron mediu. Se condimentează cu sare șipiper. Faceți înainte: Salsa se poate face cu 2 oreînainte. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Descoperă puiul; se presară cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
4
Se încălzește uleiul de măsline în nonstickskillet mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Adăugați puiși gătiți până se rumenesc ușor și gătitprin, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
6
Transferpui pe platou.
7
Adăugați suc de clementină laskillet; se fierbe până se reduce la 1/4 cană, amestecând des, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ClementinăSuc De Clementină
8
Sos de sos pestepui. Lingurați salsa și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
SosSos
9
Pe porție: 409,3 kcal calorii,
10
9% calorii din grăsimi 23,1 g grăsimi, 4,5 grăsimi saturate,
11
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista