Paillards de porc cu ierburi cu unt de roșii uscat și sparanghel

Paillards de porc cu ierburi cu unt de roșii uscat și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paillards de porc cu ierburi cu unt de roșii uscate și sparanghel. Această rețetă face 4 porții cu 719 calorii, 56G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, cimbru, condiment cajun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paillards de porc cu ierburi cu unt de roșii uscat și sparanghel, Anghinare Umplute Cu Umplutură De Roșii Uscate Cu Ierburi, și Sparanghel, roșii uscate și pâine de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru untul compus: într-un castron, combinați untul înmuiat cu roșiile uscate la soare, salvie, pătrunjel, condiment Cajun și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Transferați amestecul pe o bucată de hârtie pergament și rulați într-o formă de trabuc de aproximativ 1 1/2 inci grosime. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Pentru carnea de porc: feliați coapsa în felii groase de 3/4 inci, apoi una câte una, acoperiți cu folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne până când fiecare felie este plată și uniformă (aproximativ 1/4 inci grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
5
Condimentați făina cu sare și piper, apoi dragați carnea de porc în făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Încălziți uleiul într-o cratiță de fund grea la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Odată ce uleiul s-a încălzit, adăugați carnea de porc înmuiată în tigaie și lăsați să gătească până se rumenesc, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura, răsturnați, adăugați niște cimbru și pătrunjel și repetați procesul pe a doua parte până când ați terminat de gătit, 2 până la 3 minute. Odată gătit, scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procesul până când toată carnea de porc este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pentru sparanghel: aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați sare. Tăiați fundul lemnos al sparanghelului și curățați tulpinile. Blanch în apă clocotită până la verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Se scoate din apă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Așezați sparanghelul în centrul unei farfurii de servire, aranjați bucățile de carne de porc gătită deasupra și acoperiți cu un disc de 1/4 inch de unt de roșii uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
10
Se ornează cu pătrunjel. Păstrați untul rămas învelit în plastic la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista