Paillards de porc cu ierburi cu unt de roșii uscat și sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paillards de porc cu ierburi cu unt de roșii uscate și sparanghel. Această rețetă face 4 porții cu 719 calorii, 56G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, cimbru, condiment cajun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paillards de porc cu ierburi cu unt de roșii uscat și sparanghel, Anghinare Umplute Cu Umplutură De Roșii Uscate Cu Ierburi, și Sparanghel, roșii uscate și pâine de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru untul compus: într-un castron, combinați untul înmuiat cu roșiile uscate la soare, salvie, pătrunjel, condiment Cajun și sare.
Bateți împreună până se omogenizează bine.
Transferați amestecul pe o bucată de hârtie pergament și rulați într-o formă de trabuc de aproximativ 1 1/2 inci grosime. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Pentru carnea de porc: feliați coapsa în felii groase de 3/4 inci, apoi una câte una, acoperiți cu folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne până când fiecare felie este plată și uniformă (aproximativ 1/4 inci grosime).
Condimentați făina cu sare și piper, apoi dragați carnea de porc în făina condimentată.
Încălziți uleiul într-o cratiță de fund grea la foc mediu-mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Odată ce uleiul s-a încălzit, adăugați carnea de porc înmuiată în tigaie și lăsați să gătească până se rumenesc, 1 până la 2 minute. Reduceți căldura, răsturnați, adăugați niște cimbru și pătrunjel și repetați procesul pe a doua parte până când ați terminat de gătit, 2 până la 3 minute. Odată gătit, scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procesul până când toată carnea de porc este gătită.
Pentru sparanghel: aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați sare. Tăiați fundul lemnos al sparanghelului și curățați tulpinile. Blanch în apă clocotită până la verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Se scoate din apă și se condimentează cu sare și piper.
Așezați sparanghelul în centrul unei farfurii de servire, aranjați bucățile de carne de porc gătită deasupra și acoperiți cu un disc de 1/4 inch de unt de roșii uscat.
Se ornează cu pătrunjel. Păstrați untul rămas învelit în plastic la frigider.