Paie De Brânză Parmezană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați paiele de brânză parmezană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper cayenne, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Paie De Brânză Parmezană, Parmezan și paie de brânză cu ierburi, și Parmezan-Paie De Brânză Cu Fistic.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți untul și parmezanul până se omogenizează bine.
Adăugați făina, sarea și cayenne; se amestecă bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată; rulați fiecare porție într-un 18-in. x 3-în. dreptunghi.
Se taie în 3-in. x 1/2-în. benzi.
Loc 1 în. separat pe foi de copt unse; periați cu lapte.
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.