Verdeață aruncată cu susan și portocale
Verdele aruncat cu susan și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de muguri de fasole, ciuperci, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată aruncată cu portocale, Verdeață aruncată cu vinetă de Grapefruit, și Salată De Susan Aruncată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți segmentele portocalii, rezervând 2 linguri de lichid pentru pansament.
Așezați segmente portocalii în sticlă superficială sau vas de plastic. Într-un recipient bine acoperit, agitați lichidul portocaliu, oțetul, mierea, uleiul și scorțișoara până se omogenizează bine.
Se toarnă peste portocale. Acoperiți și refrigerați cel puțin 15 minute.
Într-un castron mare, aruncați salată, ciuperci, muguri de fasole și ceapă. Lingurați portocalele și îmbrăcați-vă pe salată; aruncați ușor.
Se presară cu semințe de susan.