Paie De Brânză

Paie De Brânză
Paiele de brânză sunt a vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de unt, făină, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Paie De Brânză, Paie De Brânză, și Paie de brânză BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare, combinați brânza și untul. Se amestecă făina și sarea. Formați amestecul în 6 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Rotiți bilele în șerpi "subțiri"."
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Tăiați fiecare" șarpe " în 4 paie.
5
Coaceți paiele timp de aproximativ 8 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista