Reteta Paella Valencianan este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 4 și costă 5,0 USD pe porție. Acest curs principal are 632 calorii, 47G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Un amestec de roșii, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie de paella, încălziți uleiul de măsline și sotati carnea de porc și puiul până când este auriu. Apoi, adăugați usturoiul, frunza de dafin, ceapa și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se sotează până când ceapa este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați vin alb, roșii, șofran, sare și piper. Se aduce la fierbere timp de 3 minute. Apoi, adăugați orez și pui de pui și dați la fiert. Apoi adăugați fructe de mare și acoperiți paella și coaceți în cuptor la 350 de grade timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
șofran
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Garnisiți cu mazăre, pimentos, sparanghel și pene de lămâie.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care îl puteți încerca este Tridente Tridente Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, 8 luni vârsta sticlei. Produs din podgorii vechi instruite vaso de până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi în vârstă de 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet profund are note de stejar toasty, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.