Paella Tradițională Spaniolă

Paella Tradițională Spaniolă
Paella tradițională spaniolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 562 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, căței de usturoi, creveți jumbo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Paella Spaniolă, Paella spaniolă din Sarasota, și Paella În Stil Spaniol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti amestecul de plante, combinați primele 4 ingrediente și puneți-le deoparte.
2
Pentru a pregăti paella, combinați apa, șofranul și bulionul într-o cratiță mare. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic. Curățați și devein creveții, lăsând cozile intacte; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
CrevețiCreveți
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de paella sau tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; saut 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cârnați și prosciutto; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CârnațiCârnați
7
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați creveți, și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
9
Scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ceapa și ardeiul gras; saut 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
11
Adăugați roșiile, boiaua și 3 căței de usturoi; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
TomateTomate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
12
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă amestecul de ierburi, amestecul de bulion, puiul, amestecul de cârnați și mazărea. Aduceți la fierbere scăzută; gatiti 10 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
BulionBulion
MazăreMazăre
OrezOrez
13
Adăugați midii în tigaie, cuibărindu-le în amestec de orez. Gatiti 5 minute sau pana cand cojile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă. Aranjați creveții, cu capul în jos, în amestec de orez și gătiți 5 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se presară cu 1/4 cană suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
15
Se ia de pe foc; acoperiți cu un prosop și lăsați să stea 10 minute.
16
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista