Paella Rapidă

Paella rapidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 551 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți chorizo, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Încercați Paella Rapidă, Paella Rapidă, și Paella Rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați chorizo în tigaie; sotati 1 minut sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Scoateți orezul din pungi.
Adăugați orez în tigaie; sotati 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă sare, boia de ardei și piper; sotati 30 de secunde.
Adăugați 1 1/2 căni de apă și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu și fierbeți 10 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit.
Se amestecă în edamame. Nestle midii în amestec de orez. Acoperiți și gătiți 4 minute sau până când midii se deschid și lichidul este absorbit.
Scoateți din căldură. Aruncați orice midii nedeschise.
Notă de vin: gândiți-vă roz pentru paella. Crisp, uscat Beckmen 2009 Purisima Mountain Vineyard Grenache Ros (Santa Ynez Valley, $1
are fructe roșii vibrante și condimente pentru a acoperi boia afumată și chorizo. Aciditatea mare continuă cu roșiile, iar textura bogată se înfășoară în jurul midiilor. -- Sara Schneider