Paella Rapidă

Paella Rapidă
Paella rapidă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $2.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 394 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de bulion de pui, măsline umplute cu pimiento, kielbasa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paella Rapidă, Paella Rapidă, și Paella Rapidă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până la fumat, apoi sotati usturoiul și ceapa și ardeii congelați, amestecând, până când usturoiul și ceapa sunt aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați kielbasa și gătiți, amestecând, până când kielbasa se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
3
Adăugați orez, vin, bulion, șofran și creveți și gătiți, acoperit și netulburat, la foc mare până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și creveții sunt fierți, aproximativ 6 minute. Se amestecă cocoșele, mazărea și măslinele și se gătește, acoperite, până când cocoșele se deschid larg, 2 până la 4 minute. (Aruncați cocoloașele care rămân nedeschise după 4 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CocklesCockles
șofranșofran
MăslineMăsline
CrevețiCreveți
BulionBulion
MazăreMazăre
OrezOrez
VinVin
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, până se absoarbe tot lichidul, aproximativ 5 minute.

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Parador Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo are un profil puternic de fructe, o caracteristică a sezonului de creștere însorit și cald. Amintind de un stil clasic Ribera del Duero, vinul are fructe roșii aprinse și note violete, cu un finisaj pietros, clasic uscat. Prima recoltă de la Stagecoach Vineyard.Amestec: 100% Tempranillo
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista