Paella pescarului

Paella pescarului
Paella pescarului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați midii, sepie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de cookstr.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paellan printre altele-Paellan entre-autres, și Paella în stil cubanez: Paella Cubana sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți 5 căni de apă la fiert și adăugați scoicile și un vârf de sare. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte, acoperite, lăsând scoicile în apă. (Aruncați orice nu se deschide.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
ApăApă
3
Între timp, puneți midiile într-o tigaie mică, adăugați 1/3 cană de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când toate midiile s-au deschis, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte, acoperit. Nu se scurge. (Aruncați orice nu se deschide.)
5
Condimentează peștele generos cu sare și piper. Într-o tigaie de paella de 16 până la 18 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, dragați peștele, bucată cu bucată, în făină și apoi gătiți în loturi, întorcându-se o singură dată, până devine auriu la exterior și tocmai gătit la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați pe un platou.
7
Îndepărtați orice solide rămase în ulei cu un skimmer sau o lingură cu fante și apoi pregătiți sofrito în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SkimmerSkimmer
TigaieTigaie
8
Adăugați ardeiul gras și gătiți, la foc mediu, amestecând frecvent, până începe să se rumenească și să devină parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
9
Adăugați sepia și gătiți până când umezeala i-a fost expulzată, aproximativ încă 5 minute, amestecând continuu și răzuind orice se lipeste de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SepieSepie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați creveții și gătiți până la roz, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Coborâți focul la mediu-mic, adăugați usturoiul, roșiile și 2 vârfuri de sare și gătiți, amestecând din când în când, până când Roșia s-a întunecat până la o nuanță mai profundă de roșu și sofrito este pastos, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
SareSare
11
Între timp, strecurați bulionul din scoici și rezervați-l. Aruncați o coajă (cea goală) din fiecare scoică și puneți deoparte restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ScoiciScoici
12
Când sofrito este gata, presărați pimentn și șofran, lăsând aromele să se contopească câteva secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
13
Adăugați 4 căni din bulionul de scoică rezervat plus restul de 3 căni de apă, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Gustați pentru sare și reglați condimentul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
BulionBulion
ApăApă
SareSare
14
Se presară orezul. Cu o lingură de lemn, sondați tigaia pentru a vă asigura că orezul este distribuit uniform. Nu amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
15
Așezați bucățile de pește deasupra și apoi creveții. Gatiti, neacoperit, timp de 10 minute la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PeștePește
16
Reduceți focul la minim și gătiți încă 8 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este al punto, cu doar o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
17
Scoateți paella de pe foc, acoperiți cu prosoape de hârtie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
18
articol var
19
Type_27_data = {};
20
articol
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista