Paella leneșă de creveți și Chorizo
Reteta creveți și Chorizo leneș Paellan este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $2.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 705 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 130 de fani. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Paella cu pui de creveți și Chorizo, Paella rapidă de creveți și Chorizo, și Paella de foi cu Chorizo, midii și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți șofranul într-un castron mic și acoperiți cu 2 linguri de apă clocotită. Puneți deoparte la abrupt. Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Apoi se scurge și se lasă deoparte.
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie largă la foc mediu până când strălucește.
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând frecvent, până când eliberează ulei roșu, aproximativ 1 minut.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând frecvent, până când este parfumat, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați creveții și gătiți până aproape complet roz, aproximativ 2 minute.
Adăugați mazărea și gătiți până când creveții sunt roz și opaci și mazărea dezghețată, cu 1 minut mai mult.
Împingeți creveții și chorizo în partea laterală a tigaiei și adăugați orezul scurs în centru.
Adăugați șofranul și apa acestuia. Amestecați șofranul în orez și gătiți până când tigaia este uscată. Apoi, amestecați creveții și chorizo și mazărea din colțurile tigaiei. Se amestecă pătrunjelul și se servește
Pas opțional: așezați paella într-un vas de copt de 8 inci pe 8 inci și stropiți blatul cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Așezați sub un broiler fierbinte doar până când orezul devine ușor crocant.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.