Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paella de somon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 446 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,05 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, bulion de pui, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pachete De Folie De Paella Cu Somon La Grătar, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paella în stil cubanez: Paella Cubana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați orezul, ceapa, ardeiul gras, coaja de lămâie, 1/2 linguriță de sare și șofranul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Coaja De Lamaie
șofran
Ceapă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Încălziți bulionul de pui până la fierbere. Se amestecă bulionul în amestecul de orez. Aranjați feliile de kielbasa peste orez. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Kielbasa
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Aranjați somonul peste orez; periați fileurile cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Somon
Orez
6
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
7
Coaceți neacoperit cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, orezul este fraged și bulionul este absorbit.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.