Paella De Somon Se Coace

Paella De Somon Se Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paella de somon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 446 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,05 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, bulion de pui, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pachete De Folie De Paella Cu Somon La Grătar, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paella în stil cubanez: Paella Cubana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați orezul, ceapa, ardeiul gras, coaja de lămâie, 1/2 linguriță de sare și șofranul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
șofranșofran
CeapăCeapă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Încălziți bulionul de pui până la fierbere. Se amestecă bulionul în amestecul de orez. Aranjați feliile de kielbasa peste orez. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
KielbasaKielbasa
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aranjați somonul peste orez; periați fileurile cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
SomonSomon
OrezOrez
6
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Coaceți neacoperit cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, orezul este fraged și bulionul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
PeștePește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista