Paella De Legume La Grătar

Paella De Legume La Grătar
Paellan de legume la grătar este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 367 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, boia de ardei, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Paella Vegetală, Paella Vegetală, și Paella Vegetală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt; aplatizați cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați jumătățile de ardei și jumătățile de dovlecei pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute. Întoarceți jumătățile de dovlecei (nu întoarceți jumătățile de ardei) și grătiți 5 minute; scoateți ardeii și dovleceii de pe grătar. (Ardeii vor fi înnegriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Aduceți bulionul și șofranul la foc mic într-o cratiță mare. (Nu fierbeți.) Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Încălziți uleiul într - un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
10
Adăugați ceapa aurie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați usturoiul și orezul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu. pe; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Se amestecă 2 căni de amestec de bulion; gatiti 10 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
13
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant; gătiți până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 30 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
14
Se ia de pe foc.
15
Adăugați ardei, dovlecei, roșii și ingrediente rămase în ultimele 5 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
16
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Rabble Tempranillo cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Smochinele proaspete de misiune, prunele și afinele poartă notele de fructe, împreună cu arome împletite de piele degradată și condimente dulci de copt. Aromele de fructe albastre, pudră de cacao și scorțișoară acoperă palatul, în timp ce taninurile prăfuite și rustice captivează finisajul creând echilibrul perfect între fructe și structură. Un Tempranillo clasic adevărat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista