Pachete Tilapia Dărăpănate
Pachetele Tilapia dărăpănate sunt un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 6,76 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați file de tilapia, scallions, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Pachete Tilapia Dărăpănate, Pachete De Piersici Tilapia, și Pachete Confetti Tilapia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.curățați scallions, tăind cea mai mare parte a Verde.
Tăiați-le în două bucăți și tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime.Pe fiecare foaie de folie, așezați 1/2 linguriță de unt. Drapați 1/4 din fileurile de tilapia peste unt, adăugați sare și piper după gust și un sfert din felii de scallions.
Adăugați aproximativ 1/2 linguriță de apă în fiecare pachet, presărați 1/4 din herbes de provence deasupra fiecăruia, apoi pliați folia în sus și peste filet până când aveți un pachet liber, asigurându-vă că există ceva spațiu în interior pentru abur. Sigilați toate marginile. Repetați pentru celelalte filete.
Puneți pachetele pe o foaie de copt. Dacă le-ați pliat corect, acestea nu ar trebui să se scurgă în timp ce sunt în cuptor. Dacă aveți îndoieli, puneți-le într-un vas mare pentru cuptor. Puneți în cuptor pentru 20-25 minutes.It este foarte dificil să gătiți prea mult peștele în acest fel, așa că, dacă sunteți șmecher de peștele care nu este gătit, lăsați-l puțin mai mult.Deschideți fiecare pachet la masă - nu doriți să pierdeți acea aromă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.