Grill picant dulce-pachete de cartofi este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Cartofi dulci la grătar și pachete de folie de porc, Pachete De Cartofi Cu Usturoi Cheesy La Grătar, și Pachete de folie de pui dulce și acru la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați felii de cartofi dulci și pene de ceapă cu ulei de măsline, cimbru, ketchup, praf de chili, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stabiliți șase foi de 12 pe 14 inci de folie de aluminiu grea (Vezi notele) pe tejghea, cu partea strălucitoare în jos. Distribuiți amestecul de cartofi uniform între foi, lingonind în centrul fiecărei foi. Îndoiți marginea superioară a fiecărei foi de folie în jos peste amestecul de cartofi. Strângeți toate marginile împreună pentru a crea o etanșare strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă (consultați "Cum să configurați grătarul pentru căldură indirectă" de mai jos). Temperatura din interiorul grătarului dvs. trebuie să fie cuprinsă între 350 și 400 (introduceți un termometru cu tijă lungă prin orificiul capacului pentru a măsura temperatura).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
4
Așezați pachetele pe grătar, suprapunându-se ușor dacă este necesar și acoperiți grătarul. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede cand sunt perforate, 25-30 de minute. Dacă gătiți cu puiul prăjit cu fum frecat de condimente, adăugați la grătar în ultimele 30 de minute de gătit (a se vedea notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți pachetele din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați să se răcească 10 minute, apoi serviți fiecare pachet cu o pană de var pentru a stropi peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Cum să vă configurați grătarul pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Pe un grătar de cărbune: aprindeți aproximativ 60 de brichete pe grătarul de foc al grătarului.
9
Lăsați să ardă până când cărbunii sunt punctați cu cenușă, aproximativ 25 de minute, apoi împingeți cărbunii într-o parte și așezați o tigaie de picurare pe cealaltă parte. Setați grătarul în poziție.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
10
Pe un grătar cu gaz: întoarceți căldura la înălțime și închideți capacul timp de cel puțin 10 minute. Reglați căldura la mediu și opriți arzătoarele după cum este necesar pentru a crea o zonă caldă și rece pentru gătit indirect. Setați tava de picurare în zona rece; setați grătarul în poziție.