Pachete De Somon Din Caraibe La Grătar

Pachete De Somon Din Caraibe La Grătar
Pachetele de somon din Caraibe La grătar ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 528 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ardei gras, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Pachete De Somon Cu Lămâie La Grătar, Pachete de somon cu lămâie și ierburi la grătar, și Pachete de somon și legume la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Tăiați patru bucăți de folie de 18x12 inci; pulverizați fiecare bucată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-un castron mare, amestecați orezul și bulionul; lăsați să stea aproximativ 7 minute sau până când bulionul este aproape absorbit. Se amestecă ardeiul gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 3/4 cană de amestec de orez în centrul fiecărei bucăți de folie pulverizată. Top orez cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Presărați fiecare file de somon cu 1/4 linguriță sare; se acoperă cu 2 linguri chutney și 1/4 cană bucăți de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
File De SomonFile De Somon
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
SareSare
6
Îndoiți folia peste amestecul de somon și orez, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Acoperiți și grătați pachetele la foc mediu 12 până la 18 minute, rotind pachetele 1/2 tură după aproximativ 6 minute, până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Așezați pachetele pe farfurii.
9
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista