Pachete De Somon Cu Lămâie La Grătar
Pachetele de somon cu lămâie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Pachete de somon cu lămâie și ierburi la grătar, Pachete De Somon Din Caraibe La Grătar, și Pachete de somon și legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foi de 4 (18x12 inci) din folie rezistentă.
Așezați bucata de somon pe centrul fiecărei foi.
Periați 1/2 lingură de ulei pe ambele părți ale fiecărei bucăți de somon.
Presărați fiecare bucată cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați aproximativ 3 felii de lămâie plate sau suprapuse pe fiecare bucată.
Aduceți 2 laturi de folie peste somon, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetele pe grătar la foc mediu-mic. Acoperiți grătarul; gatiti 13 pana la 16 minute, rotind pachetele 1/2 rotatie dupa aproximativ 7 minute, pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Pentru a servi, tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.