Aburit pachete Snapper roșu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 724 calorii, 122G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $10.12 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, habanero chile, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Pește aburit în pachete, și Pachete De Pește Aburit Cu Coriandru-Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul, feniculul și morcovul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați oasele de pește și gătiți până când începe să devină opac, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Adăugați roșiile, hamsiile și coaja de portocală. Strângeți sucul de portocale în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Coaja De Portocala
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați jumătățile în oală împreună cu capota Scotch, pachetul de plante și apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când bulionul este foarte aromat, aproximativ 1 oră. Se strecoară bulionul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Scotch Whisky
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați usturoiul și morcovii și gătiți la foc moderat, amestecând, până când abia sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați scallions, okra și capota Scotch și gătiți timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Scotch Whisky
Bame
10
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă condimentul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
11
Lasă să se răcească ușor.
12
Așezați șase pătrate de 12 inci de folie de aluminiu rezistentă pe o suprafață de lucru, cu partea strălucitoare în jos și periați cu ulei. Condimentați fileurile de snapper cu sare și piper și așezați unul în centrul fiecărei bucăți de folie. Puneți legumele peste fileuri. Îndoiți părțile laterale ale foliei și sigilați fiecare pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Snapper
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Aranjați pachetele pe o foaie de copt robustă și coaceți timp de aproximativ 18 minute, până când peștele este fraged și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Transferați pachetele pe farfurii.
15
Turnați ceaiul de pește în căni și serviți alături.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.