Pachete De Pește Mexican La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pachetele de pește Mexican la grătar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pachete la grătar pentru pescari, Pachete Fajita De Vită La Grătar, și Pachete de porc BBQ cu miere la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Dacă fileurile de pește sunt mari, tăiați în 6 bucăți de servire.
Puneți peștele într-o pungă din folie de aluminiu rezistentă.
Se amestecă măsline, capere, roșii, ceapă și usturoi; lingură peste pește.
Stropiți cu suc de lămâie.
Se presară sare și piper. Dublu-ori capătul deschis al sacului.
Acoperiți și puneți punga la grătar la 5 până la 6 inci de la foc mediu aproximativ 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Așezați punga pe farfuria de servire.
Tăiați X mare în partea de sus a pachetului; pliați folia înapoi.
Serviți peștele cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.