Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pachetele de pește Mexican la grătar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pachete la grătar pentru pescari, Pachete Fajita De Vită La Grătar, și Pachete de porc BBQ cu miere la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Dacă fileurile de pește sunt mari, tăiați în 6 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Puneți peștele într-o pungă din folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Se amestecă măsline, capere, roșii, ceapă și usturoi; lingură peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Usturoi
Măsline
Ceapă
Tomate
Pește
4
Stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
5
Se presară sare și piper. Dublu-ori capătul deschis al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Acoperiți și puneți punga la grătar la 5 până la 6 inci de la foc mediu aproximativ 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați punga pe farfuria de servire.
8
Tăiați X mare în partea de sus a pachetului; pliați folia înapoi.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.