Pachete De Folie De Porc Din Sud-Vest La Grătar

Pachete De Folie De Porc Din Sud-Vest La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pachetele de folie de porc din sud-vest la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,85 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ardei gras, condimente mexicane, porumb cu miez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pachete de cartofi dulci și folie de porc la grătar, Pachete De Folie Jambalaya Cu Fructe De Mare La Grătar, și Pachete De Folie De Ananas-Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Tăiați două bucăți de folie de 18x12 inci. Pulverizați jumătate dintr-o parte a fiecărei bucăți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți bulionul până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă orezul și 2 lingurițe de condimente mexicane; lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când bulionul este absorbit. Se amestecă porumbul, ardeiul gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente MexicaneAmestec De Condimente Mexicane
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
BulionBulion
PorumbPorumb
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Presărați fiecare cotlet de porc cu 1/2 linguriță de condimente mexicane; așezați în centrul jumătății pulverizate de folie. Puneți amestecul de orez peste carnea de porc. Îndoiți folia peste carne de porc și orez, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente MexicaneAmestec De Condimente Mexicane
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Acoperiți și grătați pachetele la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Așezați pachetele pe farfurii.
7
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Revista