Pachete De Folie De Fructe De Mare Cu Ierburi La Grătar

Pachete de folie de fructe de mare cu ierburi la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 402 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,07 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de scoici de dafin, file de portocale aspre, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pachete De Folie Jambalaya Cu Fructe De Mare La Grătar, Pachete De Folie De Pui Și Cartofi Cu Ierburi La Grătar, și Pachete De Fructe De Mare Cu Ierburi La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pulverizați 1 foaie (18x18 inci) de folie rezistentă cu spray de gătit.
Aranjați scoici, bucăți de pește și creveți pe folie, așezând creveți deasupra.
Se presara cu maghiran, coaja de lamaie si piper alb.
Stropiți cu unt și suc de lămâie. Aduceți colțurile foliei în centru și sigilați ușor.
Puneți pachetul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 8-10 minute sau pana cand scoicile sunt albe si opace, fulgii de peste usor cu furculita si crevetii sunt roz.
Serviți amestecul de fructe de mare peste paste.