Pachete de ciocolată cu Ganache de ciocolată

Pachetele de ciocolată cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 738 calorii, 11g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ciocolată cu lapte, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Sandwich cu ciocolată Brownie cu Ganache de ciocolată albă și conserve de căpșuni, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Cupcakes ganache de ciocolată vegană cu Caramel sărat și cremă de unt de ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pachete: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Desfaceți aluatul foietaj și tăiați foaia în 2 (pătrate de 4 pe 4 inci). Bateți ouăle și smântâna împreună pentru a crea o spălare a ouălor.
Periați pătratele de patiserie cu spălare de ouă.
Așezați 2 sărutări de ciocolată și 1 mini candy bar în centrul fiecărui pătrat de patiserie. Repetați cu sărutări și mini-baruri rămase. Trageți colțurile pătratului în sus în jurul ciocolatei, perindând marginile cu mai multă spălare a ouălor, dacă este necesar, pentru a crea un pachet sigur.
Periați exteriorul mănunchiurilor de ciocolată cu mai multă spălare a ouălor. Repetați cu pachetele rămase.
Așezați mănunchiuri pe o tavă tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până se rumenesc.
Într-o tigaie cu sos aduceți smântâna grea la fierbere.
Așezați bucățile de ciocolată într-un castron și turnați deasupra smântână fierbinte.
Bateți până se omogenizează.
Puddle ganache pe o farfurie și așezați 1 pachet deasupra. Se acoperă cu frișcă și ganache suplimentar, dacă se dorește.
Serviți mănunchiuri garnisite cu felii de căpșuni și crenguțe de mentă.