Pachete de carne de porc și Coleslaw trase

Pachete de carne de porc și Coleslaw trase
Tras de porc și Coleslaw pachete este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 345 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de carne de porc trasă, pătrunjel, coji de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc trasă cu salată de varză, Sandvișuri cu carne de porc cu salată de varză, și Slow-Cooker tras împachetări de porc cu Coleslaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți, răciți și îndepărtați 'blaturile' cojilor de patiserie conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți 1/3 cană de porc în fiecare coajă de patiserie. Se acoperă fiecare cu 2 linguri de salată de varză și se presară cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista