Pachete de cambulă Confetti cu unt de portocale-tarhon

Pachete confetti cambulă cu unt portocaliu-tarhon este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 172 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi tăiați cu Chibrit, fileuri de cambulă, unt de portocale-tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pachete de somon și Escarole cu unt de lămâie-tarhon, Pachete De Cambulă, și Pachete Confetti Tilapia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați mazărea de zăpadă pe lungime în fâșii și pe jumătate transversal.
Așezați fâșii de mazăre de zăpadă, morcovi, ardei gras și apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute.
Presărați fileurile cu sare și piper.
Tăiați 4 (15 x 12 inci) pătrate de hârtie pergament. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate. Deschideți hârtia pergament pliată; Așezați 1 file lângă pliu pe fiecare pătrat. Acoperiți fiecare file cu un sfert din amestecul de morcovi; sfărâmați sau întindeți 1 lingură de unt de portocale-tarhon peste amestecul de morcovi. Îndoiți hârtia; sigilați marginile cu pliuri înguste.
Așezați pachetele pe o foaie mare de copt.
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Așezați 1 pachet pe fiecare din cele 4 farfurii; tăiați deschis și serviți imediat.
Garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.