Oțet De Afine
Oțetul de afine este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Oțet Balsamic De Afine, Oțet De Vin Roșu Infuzat Cu Rodie De Afine, și Plăcintă Cu Oțet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți afinele într-o cratiță mică și amestecați cu un masher de cartofi.
Adăugați oțet de vin alb, 2 linguri de zahăr și frunze de dafin în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 4 ore. Se strecoară amestecul printr-o sită fină și se aruncă solidele. Acoperiți și răciți.