Oțet De Afine

Oțet De Afine
Oțetul de afine este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Oțet Balsamic De Afine, Oțet De Vin Roșu Infuzat Cu Rodie De Afine, și Plăcintă Cu Oțet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți afinele într-o cratiță mică și amestecați cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați oțet de vin alb, 2 linguri de zahăr și frunze de dafin în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 4 ore. Se strecoară amestecul printr-o sită fină și se aruncă solidele. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista