Oyster Bisque
Oyster Bisque este un fără gluten, întreg 30 și pescatarian supă. Această rețetă face 8 porții cu 62 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână păstârnac, cartof, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Oyster Bisque, Oyster Bisque, și Oyster-Crab Bisque.
Instrucțiuni
Shuck stridii, rezervarea lichid stridii. Se strecoară lichidul de stridii printr-o sită peste o cratiță mare. Alegeți peste stridii pentru a îndepărta orice bucăți de coajă. Chill stridii.
Adăugați stoc și următoarele 5 ingrediente (prin piper) la lichidul de stridii; aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Puneți jumătate din amestecul de stoc într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de stoc rămas.
Întoarceți supa în piure în cratiță; aduceți la foc mic. Se amestecă jumătate și jumătate și stridiile; se fierbe 2 minute sau până când marginile stridiei se ondulează; se amestecă arpagicul.