Ouă și sparanghel
Ouă fierte și sparanghel necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 293 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de bulion de pui, pâine, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă fierte peste sparanghel, Sparanghel Cu Ouă Poacate, și Sparanghel cu ouă fierte și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță pe jumătate plină de apă. Se aduce la fierbere și se amestecă cubul de bulion până se dizolvă. Spargeți un ou într-o ceașcă de măsurare sau o lingură mare și alunecați-l ușor în apa clocotită. Repetați cu ouăle rămase. Se fierbe aproximativ 5 minute la foc mediu.
Îndepărtați cu o lingură pliată și păstrați-o caldă
Așezați sparanghelul într-o cratiță și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 4 minute.
Toast pâinea la întunericul dorit.
Întindeți untul pe fiecare bucată de pâine prăjită. Se acoperă cu o felie de brânză, apoi un ou fiert și, în final, sparanghel. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.