Ouă și Gribene răspândite
Ou și Gribenes răspândit este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 51 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți eșalotă macerată într-o lingură de suc de lămâie, ceapă, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu Gribene, Omletă perfectă cu rucola și Gribene, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți ouăle cu 1 inch/3 centimetri de apă și aduceți apa la fierbere la foc mare. De îndată ce apa ajunge la fierbere completă, acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Lăsați ouăle să stea în tigaia acoperită, de pe foc, timp de 12 până la 15 minute, apoi scoateți-le din apă. (Sau, dacă aveți o oală sub presiune, aburiți-le timp de 7 minute, apoi răciți; acestea sunt invariabil mai ușor de curățat.) Rulați ouăle sub apă rece sau transferați-le într-o baie de gheață, până când sunt bine răcite. Curățați ouăle.
Între timp, într-o cratiță mică separată la foc mediu, sotează jumătate de ceapă în 1 linguriță schmaltz până la translucid. Este o idee bună să le dați un vârf de sare în timp ce faceți acest lucru, nu fiți timizi.
Transferați ceapa pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Combinați toate ingredientele, cu excepția țelinei și a gribenelor și faceți oricare dintre următoarele: puneți-le printr-o mașină de tocat carne prevăzută cu o matriță medie sau mică; tocați-le grosolan într-un robot de bucătărie; tăiați cu mâna și terminați prin zdrobire la o consistență plăcută cu o furculiță. Apoi pliați țelina și gribenele.
Retipărit cu permisiunea din Cartea lui Schmaltz: un cântec de dragoste către o grăsime uitată de Michael Ruhlman, 2012