Ouă și ciuperci coapte în chipsuri de șuncă
Ouăle și ciupercile coapte în chipsuri de șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine prăjită challah, frunze de tarhon, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ouă și ciuperci coapte în chipsuri de șuncă, Ouă coapte cu sparanghel și ciuperci, și Ouă coapte cu spanac și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un cositor de brioșă cu 12 (1/2 cană) căni de brioșă
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pregătiți ciupercile: gătiți ciupercile și șalotul în unt cu sare și piper într-o tigaie grea mare la foc moderat, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și lichidul pe care îl degajă este evaporat, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă creme fraiche și tarhon.
Asamblați: potriviți 1 felie de șuncă în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă ușor unse (capetele se vor lipi și vor atârna peste marginile cupelor). Împărțiți ciupercile între cupe și spargeți 1 ou în fiecare.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când albii sunt fierți, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 minute. Condimentați ouăle cu sare și piper și îndepărtați (cu șuncă) din cupele de briose cu atenție, folosind 2 linguri sau spatule mici.