Ouă și ciuperci coapte în chipsuri de șuncă

Ouă și ciuperci coapte în chipsuri de șuncă
Ouăle și ciupercile coapte în chipsuri de șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine prăjită challah, frunze de tarhon, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ouă și ciuperci coapte în chipsuri de șuncă, Ouă coapte cu sparanghel și ciuperci, și Ouă coapte cu spanac și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un cositor de brioșă cu 12 (1/2 cană) căni de brioșă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pregătiți ciupercile: gătiți ciupercile și șalotul în unt cu sare și piper într-o tigaie grea mare la foc moderat, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și lichidul pe care îl degajă este evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se ia de pe foc și se amestecă creme fraiche și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
5
Asamblați: potriviți 1 felie de șuncă în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă ușor unse (capetele se vor lipi și vor atârna peste marginile cupelor). Împărțiți ciupercile între cupe și spargeți 1 ou în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Coaceți în mijlocul cuptorului până când albii sunt fierți, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 minute. Condimentați ouăle cu sare și piper și îndepărtați (cu șuncă) din cupele de briose cu atenție, folosind 2 linguri sau spatule mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista