Ouă însorite pe spanac cu cremă de muștar, cu firimituri crocante

Ouă însorite pe spanac cu cremă de muștar, cu firimituri crocante
Nevoie de o garnitură vegetariană? Ouăle însorite pe spanac cu cremă de muștar, cu firimituri crocante, ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă Cu Spanac Cremă De Muștar Și Pesmet Crocant, Ouă însorite + Bietă cu cremă de muștar, și Cina în seara asta: ouă prăjite cu spanac cu cremă de muștar și pesmet.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aruncați firimiturile cu 2 lingurițe de muștar, 2 lingurițe de ulei și semințe de muștar într-un castron mediu pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Împrăștiați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până devin aurii și crocante, 6 până la 8 minute.Între timp, adăugați suficientă apă în tigaia mare antiaderentă adâncă pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Adăugați spanac; aruncați la foc mare pentru a se ofili, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Răzuiți în sită așezată peste castron; apăsați lichidul. Ștergeți tigaia; rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SitaSita
BolBol
6
Transferați spanacul în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați 3 lingurițe de muștar, jumătate și jumătate și cimbru tocat. Se amestecă la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
MuștarMuștar
CimbruCimbru
8
Se ia de pe foc.
9
Încălziți 1 lingură de ulei rămas în tigaie rezervată la foc mediu-mare. Crăpați ouăle în tigaie, distanțându-vă. Se prăjesc până când albușurile sunt fierte, 3 până la 4 minute. Împărțiți spanacul între 2 farfurii, întinzându-se ca bază pentru ouă. Se acoperă cu ouă, firimituri și crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
SpanacSpanac
BazaBaza
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Per porție: 346 calorii, 22 g grăsimi, 3 g fibre
11
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista