Ouă însorite pe spanac cu cremă de muștar, cu firimituri crocante
Nevoie de o garnitură vegetariană? Ouăle însorite pe spanac cu cremă de muștar, cu firimituri crocante, ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,76 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă Cu Spanac Cremă De Muștar Și Pesmet Crocant, Ouă însorite + Bietă cu cremă de muștar, și Cina în seara asta: ouă prăjite cu spanac cu cremă de muștar și pesmet.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aruncați firimiturile cu 2 lingurițe de muștar, 2 lingurițe de ulei și semințe de muștar într-un castron mediu pentru a acoperi.
Împrăștiați pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până devin aurii și crocante, 6 până la 8 minute.Între timp, adăugați suficientă apă în tigaia mare antiaderentă adâncă pentru a acoperi fundul.
Adăugați spanac; aruncați la foc mare pentru a se ofili, aproximativ 2 minute.
Răzuiți în sită așezată peste castron; apăsați lichidul. Ștergeți tigaia; rezervă.
Transferați spanacul în cratiță medie.
Adăugați 3 lingurițe de muștar, jumătate și jumătate și cimbru tocat. Se amestecă la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți 1 lingură de ulei rămas în tigaie rezervată la foc mediu-mare. Crăpați ouăle în tigaie, distanțându-vă. Se prăjesc până când albușurile sunt fierte, 3 până la 4 minute. Împărțiți spanacul între 2 farfurii, întinzându-se ca bază pentru ouă. Se acoperă cu ouă, firimituri și crenguțe de cimbru.
Per porție: 346 calorii, 22 g grăsimi, 3 g fibre