Ouă în Paltoane

Ouă în Paltoane
Ouăle în Paltoane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 123 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, unt, caviar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Păstrăv portughez gătit în paltoane de șuncă afumată, Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, și Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un topper de ou, tăiați cu grijă un capac din fiecare ou. Goliți ouăle într-un castron, rezervând 4 cochilii. Aduceți o tigaie mică cu apă la fierbere. Clătiți cojile de ou rezervate; coborâți-le cu grijă în apa clocotită. Simmer 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți cojile și lăsați-le să se usuce cu susul în jos pe un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Combinați untul și ouăle într-o cratiță antiaderentă medie la foc mediu-mare, amestecând constant ouăle cu o spatulă flexibilă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn până când încep să se îngroașe (aproximativ 3 minute). Ouăle vor începe să se coaguleze brusc, adesea în jurul părților laterale sau a bazei tigaiei. Ridicați tigaia de pe foc și amestecați rapid, astfel încât orice ou gătit să se dizolve înapoi în partea lichidă, amestecând timp de aproximativ 30 de secunde. Puneți tigaia la foc; gatiti aproximativ 3 minute sau pana cand ouale se ingroasa usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați 30 de secunde. Continuați să puneți ouăle la foc timp de aproximativ 3 minute și îndepărtați timp de 30 de secunde, amestecând constant până la gradul dorit de coacere (repetați procedura de aproximativ 5 ori în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați ouăle uniform cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Împărțiți uniform amestecul de ouă și lingurați cu grijă în 4 coji de ouă pregătite. Completați fiecare porție cu 1/2 linguriță crme frache și 1/2 linguriță caviar. Puneți ouăle în cupe de ouă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista