Ouă în coșuri de slănină

Ouă în coșuri de slănină
Ouăle din coșurile de slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 309 calorii. 192 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Brânză de capră și ouă în coșuri de slănină, Ouă în coșuri, și Ouă În Coșuri De Pâine.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 3 bucăți de prosop de hârtie pe o farfurie cu microunde, apoi așezați slănină pe prosop de hârtie, cuptorul cu microunde la putere mare până când slănina tocmai a început să gătească și o parte din grăsime s-a stins, 1 până la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Înfășurați fiecare bucată de slănină în jurul fiecărei căni într-o formă de brioșă, asigurându-vă că și fundul cupei este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
4
Așezați oricare dintre umpluturile suplimentare în partea de jos a Cupei (vezi rețetele de mai jos), apoi spargeți un ou în fiecare ceașcă deasupra umpluturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Coaceți până când albușurile ouălor sunt setate, dar gălbenușul este încă curgător, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți imediat.
7
Umplutură de spanac usturoi:1 lingură de unt2 căței de usturoi, tăiați fin4 căni de spanac pentru copii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
SpanacSpanac
8
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
9
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu. Când untul s-a topit adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați spanacul și gătiți până s-a ofilit și toată apa s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
ApăApă
11
Umplutura de ceapa si ardei: 1 lingurita ulei de masline1 ceapa, tocata marunt1 ardei rosu, tocat marunt1 ardei verde, tocat marunt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
PiperPiper
MăslineMăsline
CeapăCeapă
12
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
13
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați ceapa și gătiți până când începe să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
15
Adăugați ardei și gătiți până când ardeii sunt doar fierți, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArdeiArdei
16
Umplutură de praz cremă:1 lingură de unt1 praz, feliat fin1 / 3 cană cremă
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PrazPraz
17
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
18
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
20
Adăugați smântână și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand crema tocmai a inceput sa se ingroase, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
21
Umplutură de varză de Bruxelles carbonizată cu lămâie: 1/4 cană ulei de măsline12 varză de Bruxelles, frunze separate1 / 4 linguriță coajă de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MăslineMăsline
22
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
23
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare până când începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
24
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și gătiți, amestecând continuu până când frunzele abia încep să se încarce, aproximativ 1 minut.
25
Scoateți din tigaie și aruncați cu coaja de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista