Ouă în coșuri de slănină
Ouăle din coșurile de slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 309 calorii. 192 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Brânză de capră și ouă în coșuri de slănină, Ouă în coșuri, și Ouă În Coșuri De Pâine.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 425 F.
Așezați 3 bucăți de prosop de hârtie pe o farfurie cu microunde, apoi așezați slănină pe prosop de hârtie, cuptorul cu microunde la putere mare până când slănina tocmai a început să gătească și o parte din grăsime s-a stins, 1 până la 1 1/2 minute.
Înfășurați fiecare bucată de slănină în jurul fiecărei căni într-o formă de brioșă, asigurându-vă că și fundul cupei este acoperit.
Așezați oricare dintre umpluturile suplimentare în partea de jos a Cupei (vezi rețetele de mai jos), apoi spargeți un ou în fiecare ceașcă deasupra umpluturilor.
Coaceți până când albușurile ouălor sunt setate, dar gălbenușul este încă curgător, aproximativ 10 minute.
Umplutură de spanac usturoi:1 lingură de unt2 căței de usturoi, tăiați fin4 căni de spanac pentru copii
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu. Când untul s-a topit adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați spanacul și gătiți până s-a ofilit și toată apa s-a evaporat, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Umplutura de ceapa si ardei: 1 lingurita ulei de masline1 ceapa, tocata marunt1 ardei rosu, tocat marunt1 ardei verde, tocat marunt
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți până când începe să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați ardei și gătiți până când ardeii sunt doar fierți, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Umplutură de praz cremă:1 lingură de unt1 praz, feliat fin1 / 3 cană cremă
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați smântână și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand crema tocmai a inceput sa se ingroase, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Umplutură de varză de Bruxelles carbonizată cu lămâie: 1/4 cană ulei de măsline12 varză de Bruxelles, frunze separate1 / 4 linguriță coajă de lămâie
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mare până când începe să fumeze.
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și gătiți, amestecând continuu până când frunzele abia încep să se încarce, aproximativ 1 minut.
Scoateți din tigaie și aruncați cu coaja de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.