Ouă Ușor Pocate

Ouă Ușor Pocate
Ouăle ușor Pocate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. Această rețetă servește 1 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 723 calorii. 607 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc, pui, carne de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză), Nutriție în ouă și pentru ouă Pocate în sos de roșii, și Ouă Pocate.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa: umpleți o cratiță cu câțiva centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți apa la foc mare până când ajunge la fierbere și apoi coborâți focul până când apa este la foc mic (doar câteva bule apar din când în când).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
2 spargeți oul într-un castron mic și strecurați-l ușor în apă: lucrând cu ouăle pe rând, spargeți oul într-un castron mic sau cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați vasul aproape de suprafața apei fierbinți și strecurați ușor oul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Dacă doriți, folosiți o lingură pentru a împinge o parte din albușurile de ou mai aproape de gălbenușurile lor, pentru a le ajuta să se țină împreună. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
Adăugați toate ouăle pe care le braconați în tigaie în același mod, păstrând o anumită distanță între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
3 opriți focul, acoperiți tigaia, setați cronometrul timp de 4 minute: opriți focul și acoperiți tigaia. Setați un cronometru timp de 4 minute (sau numărați cu voce tare la 60, de patru ori). În acest moment, albușurile ar trebui să fie complet fierte, în timp ce gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Rețineți că momentul depinde de mărimea ouălor, de numărul de ouă din oală și, dacă gătiți la altitudine, ajustați în consecință. Dacă sunteți la altitudine, doriți gălbenușuri de ou mai ferme sau braconați mai mult de 4 ouă simultan, poate fi necesar să le gătiți mai mult. Dacă încercați 4 minute și ouăle sunt prea fierte, reduceți timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți ouăle cu lingura cu fante: ridicați ușor ouăle pocate din tigaie cu o lingură cu fante și așezați-le pe o farfurie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Folosind o sită cu ochiuri Fine
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
O modalitate de a vă ajuta albușurile pocate să rămână împreună este să îndepărtați o parte din albușurile subțiri subțiri înainte de a adăuga ouăle în apa fierbinte. O modalitate ușoară de a face acest lucru este cu o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Așezați oul crud într-o sită cu ochiuri fine peste un castron. Albușurile foarte subțiri se vor scurge prin sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
2 Adăugați ușor în apă fierbinte: apoi ușurați ușor oul crud în oala cu apă fierbinte care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
3 opriți focul, acoperiți oala, gătiți 4 minute: observați cum există mult mai puține albușuri de ou rătăcite cu această metodă? Opriți focul și acoperiți oala (sau pur și simplu reduceți focul la minim) și gătiți timp de 4 minute până când albușurile sunt fierte. (Poate fi necesar să adăugați mai mult timp dacă gătiți la altitudine sau braconați mai mult de 4 ouă simultan.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți din oală cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Folosind un braconier de ouă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Dacă nu doriți să vă bateți cu încercarea de a împiedica ouăle să se răspândească sau să se lovească unul de celălalt, cel mai simplu mod de a face ouă pocate este cu un braconier de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
"Braconierul" răsfăță de fapt ouăle, nu le braconează cu adevărat, dar dacă ceea ce vrei este un ou cu un alb gătit și gălbenuș curgător, acesta este un mod ușor de a face acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8
Pentru a folosi o tigaie de braconaj cu ouă, scoateți cupele din tigaia pe care intenționați să o utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Umpleți tigaia cu doar 1/2 inch de apă și aduceți-o la fierbere mică. Puneți o picătură de ulei de măsline în fiecare dintre cupele de ou pe care le utilizați și răspândiți-le. (Cupele nu sunt lipite, dar uleiul ajută.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Crăpați ouăle în cupele de ou, un ou pe cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Așezați ceașca umplută cu ou înapoi în fanta pentru aceasta în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Acoperiți tigaia și gătiți timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Scoateți de pe foc și ridicați cu grijă cupele de ou din tigaie. Glisați ouăle fierte din cupe pe farfurii sau boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În9 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista