Ouă Ușor Murate
Ouăle ușor murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ouă, sfeclă murată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă murate roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz, Ouă Murate, și Ouă Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oul într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte și răciți sub apă curgătoare rece. Odată ce ouăle se răcesc puțin, rotiți ouăle înainte și înapoi pe tejghea pentru a zdrobi cojile, apoi reveniți la apa rece până la o oră. Se vor coaja foarte ușor atunci.
Așezați ouăle decojite într-un castron mare sau într-un borcan mare cu gură largă, cu capac.
Se toarnă sfecla și sucul murat.
Adăugați ceapă dacă utilizați.
Lăsați - le să se așeze la frigider cel puțin 24 de ore-2 zile este cel mai bine dacă puteți aștepta atât de mult. Turn borcan sau se amestecă o dată sau de două ori pentru a fi sigur că ouăle sunt uniform colorate. Feliați ouăle în jumătate și aranjați pe o tavă pentru a servi.