Ouă Ușoare Benedict

Ouă Ușoare Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încercați ouăle ușoare Benedict. O porție conține 220 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brioșe, muștar măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ouă Benedict Light, Ouă ușoare Benedict pentru, și Ouă Benedict Ouă Deviled.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, slănină maro pe ambele părți; îndepărtați și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați 2-3 în. de apă într-o tigaie mare cu laturile înalte. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți ușor. Spargeți ouăle reci, pe rând, într-o ceașcă sau farfurie; ținând ceașca aproape de suprafața apei, strecurați fiecare ou în apă. Gatiti, neacoperit, pana cand albusurile sunt complet setate si galbenusurile incep sa se ingroase, dar nu sunt tari, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, într-o cratiță mică, combinați făina, sarea, muștarul și cayenne. Se amestecă treptat laptele și laptele evaporat până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
MuștarMuștar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă o cantitate mică de sos în gălbenușul de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă stropi cu aromă de unt și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
StropeșteStropește
UntUnt
7
Cu o lingură cu fante, ridicați fiecare ou din apă. Completați fiecare jumătate de brioșă cu o felie de slănină, un ou și 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SosSos
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Cava

Ouă Benedict în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay și Cava. Vinul spumant-cu sucul nostru fără portocale-este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sosul olandez cu unt, totuși, s-ar putea să optați pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Puteți încerca selecția semnăturii Pedroncelli Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung persistent.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista