Paste Carbonara cu mazăre

Paste Carbonara cu mazăre
Paste Carbonara cu mazăre ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 531 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, linguină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mazăre Și Paste Carbonara, Paste Carbonara cu slănină și mazăre, și Paste De Sfeclă Carbonara Cu Mazăre Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând des, până se rumenesc și cea mai mare parte a grăsimii a fost redată, aproximativ 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
3
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, amestecați ouăle și gălbenușurile într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați brânzeturile și bateți până se combină uniform; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Scurgeți pastele fierte, rezervând 1/2 cană din apa de gătit și readuceți imediat pastele fierbinți în oală. Se amestecă amestecul rezervat de ouă-brânză, pancetta rezervată și picături de tigaie, mazăre, piper măsurat și suficientă apă de gătit pentru Paste pentru a face amestecul cremos (este posibil să nu aveți nevoie de toate). Gustați și condimentați cu piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
BrânzăBrânză
PiperPiper
ApăApă
MazăreMazăre
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Transferați pastele într-un vas de servit și serviți imediat, trecând brânzeturile rase în plus pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista