Ouă Umplute Cu Ton
Ouă umplute cu ton ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână, ton, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Ouă Umplute Cu Ton!, Ouă Diabolice De Ton, și Ouă De Tunan Diabolice.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime; așezați gălbenușurile într-un castron mic. Puneți gălbenușurile de ou cu o furculiță; amestecați tonul, gustul murat, muștarul, zahărul și pudra de ceapă. Se amestecă maioneza în amestecul de ton până când amestecul este cremos, dar rămâne ferm; condimentează cu sare și piper.
Așezați albușurile tăiate cu fața în sus pe un platou de servire. Puneți amestecul de ton în jumătăți de albuș de ou; se presară cu boia de ardei.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.