Ouă Umplute Cu Ton

Ouă Umplute Cu Ton
Ouă umplute cu ton ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână, ton, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Ouă Umplute Cu Ton!, Ouă Diabolice De Ton, și Ouă De Tunan Diabolice.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime; așezați gălbenușurile într-un castron mic. Puneți gălbenușurile de ou cu o furculiță; amestecați tonul, gustul murat, muștarul, zahărul și pudra de ceapă. Se amestecă maioneza în amestecul de ton până când amestecul este cremos, dar rămâne ferm; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Gust De MurăturiGust De Murături
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați albușurile tăiate cu fața în sus pe un platou de servire. Puneți amestecul de ton în jumătăți de albuș de ou; se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista