Ouă umplute
Deviled Eggs este un aperitiv american. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 180 de calorii, 7 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ouă fierte tare, maioneză, sare și boia de ardei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor nu este atât de super. Cartofi cu diavol (cum ar fi ouăle vegane!), Ouăle fierte tari Instant Pot (și ouăle ușoare!) și Ouăle verzi și șunca: Ouăle deviled sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle în jumătate pe lungime; scoateți gălbenușurile și lăsați albusurile deoparte. Într-un castron mic, pasează gălbenușurile.
Se adauga maioneza, laptele, mustarul si sarea; amesteca bine. Umpleți sau introduceți în albușuri.
Se presară cu boia de ardei.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Famile Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.