Ouă Tex-Mex
Ouăle Tex-Mex ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 478 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei iute, cârnați de porc în vrac, brânză Monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Ouă Tex-Mex, Ouă Amestecate Tex-Mex, și Tex-Mex Deviled Ouă.
Instrucțiuni
Așezați jumătate de cuburi de pâine într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt; puneți pâinea rămasă deoparte. Într-o tigaie la foc mediu, gătiți cârnații și ceapa până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți. Se amestecă ardei iute.
Puneți jumătate din amestecul de cârnați peste pâine; la cu jumătate din fiecare brânză. Repetați straturile de amestec de cârnați de pâine și brânză.
Într-un castron, bateți ușor ouăle. Se amestecă laptele și salsa.
Se toarnă peste brânză; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de coacere.
Coaceți, neacoperit, la 325 CP timp de 50-55 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.