Ouă Shirred

Ouă Shirred
Ouăle Shirred ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 230 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți piper, arpagic, brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă Shirred, Zucchini Shirred Ouă, și Ouă Shirred Cu Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coat un 6-oz. ramekin cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Se toarnă frișcă în ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Crăpați ouăle în ramekin, coaxând gălbenușurile spre centru, folosind o lingură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Presărați ouăle cu sare și piper, acoperiți cu arpagic, apoi brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
OuăOuă
6
Coaceți până se așează în jurul marginilor și încă puțin jiggly în centru, aproximativ 12 minute. (Pentru gălbenușurile ferme, coaceți încă 3 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 2 până la 3 minute pentru a seta și servi imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista