Ouă scoțiene cu sos de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle Scotch cu sos de muștar. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 793 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți suc de lămâie, ouă fierte, carne de cârnați de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ouă scoțiene cu sos de muștar, Ouă cu sos de muștar, și Ouă Scoțiene.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mare, încălziți uleiul la 325 de grade F (sau până când este suficient de fierbinte pentru a sfârâi când se aruncă un pesmet). NU LĂSAȚI ULEIUL SĂ FUMEZE!
Într-un mixer cu suport prevăzut cu o paletă, amestecați carnea de cârnați, ierburile proaspete și 1 ou întreg.
Se amestecă împreună până se înmoaie și se îndoaie. Luați ouă fierte și înfășurați amestecul de cârnați acoperind complet oul.
În pregătirea pentru coacere, pregătiți următoarele: condimentați făina adăugând sare și piper într-un vas superficial. Luați oul bătut rămas și amestecați cu lapte într-un alt vas superficial. Puneți pesmetul panko într-un al treilea vas superficial.
Mai întâi rulați oul acoperit cu cârnați în făina condimentată. Scuturați excesul de făină și treceți la amestecul de ou bătut și acoperiți complet cu ou.
Îndepărtați orice exces, apoi rulați în pesmet. Puneți imediat în ulei fierbinte și gătiți până se rumenesc.
Scoateți, puneți-l pe tava și puneți-l în cuptor timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când carnea de cârnați este gătită.
Pentru sos, amestecați maioneza, muștarul și sucul de lămâie împreună și serviți cu ouă scotch.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.