Ouă scoțiene cu sos de muștar

Ouă scoțiene cu sos de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle Scotch cu sos de muștar. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 793 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți suc de lămâie, ouă fierte, carne de cârnați de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ouă scoțiene cu sos de muștar, Ouă cu sos de muștar, și Ouă Scoțiene.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mare, încălziți uleiul la 325 de grade F (sau până când este suficient de fierbinte pentru a sfârâi când se aruncă un pesmet). NU LĂSAȚI ULEIUL SĂ FUMEZE!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un mixer cu suport prevăzut cu o paletă, amestecați carnea de cârnați, ierburile proaspete și 1 ou întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Se amestecă împreună până se înmoaie și se îndoaie. Luați ouă fierte și înfășurați amestecul de cârnați acoperind complet oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
În pregătirea pentru coacere, pregătiți următoarele: condimentați făina adăugând sare și piper într-un vas superficial. Luați oul bătut rămas și amestecați cu lapte într-un alt vas superficial. Puneți pesmetul panko într-un al treilea vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Mai întâi rulați oul acoperit cu cârnați în făina condimentată. Scuturați excesul de făină și treceți la amestecul de ou bătut și acoperiți complet cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Îndepărtați orice exces, apoi rulați în pesmet. Puneți imediat în ulei fierbinte și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți, puneți-l pe tava și puneți-l în cuptor timp de aproximativ 10 până la 12 minute sau până când carnea de cârnați este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Pentru sos, amestecați maioneza, muștarul și sucul de lămâie împreună și serviți cu ouă scotch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Scotch WhiskyScotch Whisky
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista