Ouă Scotch Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ouăle Chorizo Scotch. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 767 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.54 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, chipsuri de tortilla de porumb, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă devilate cu Chorizo crocant, ulei de Chorizo și boia afumată, Ouă Scotch, și Ouă Scotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 6 ouă într-o cratiță medie (ar trebui să se potrivească într-un singur strat).
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Aduceți apa la fierbere la foc mare, apoi scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți-l cu un capac etanș și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 3 minute. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă.Când ouăle sunt gata, transferați-le în baia de apă cu gheață folosind o lingură cu fante.
Lăsați ouăle să stea până când sunt reci, aproximativ 10 minute. Crăpați cu grijă și curățați fiecare ou. (Este în regulă dacă ouăle tale nu sunt perfect decojite.) Clătiți ouăle sub apă rece pentru a îndepărta bucățile de coajă reziduale și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Așezați-le pe o foaie de copt cu margini și lăsați-le deoparte.Crăpați cele 2 ouă rămase într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și bateți ușor cu o furculiță pentru a le rupe; pus deoparte.
Așezați făina într-un vas puțin adânc, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina; pus deoparte.
Așezați chipsurile de tortilla în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați-le în firimituri fine (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană). Alternativ, așezați așchii într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați punga. Folosind un sucitor, zdrobiți așchii în firimituri fine uniforme.
Așezați firimiturile într-un al doilea vas superficial; pus deoparte.Împărțiți chorizo în 6 porții uniforme, rulați fiecare într-o bilă și așezați-o pe foaia de copt cu ouăle fierte.Căptușiți o suprafață de lucru cu folie de plastic și pregătiți o a doua foaie de folie de plastic.
Așezați 1 bilă de chorizo în mijlocul foliei de plastic pe suprafața de lucru și acoperiți cu a doua foaie de folie de plastic. Folosind un sucitor, rulați chorizo într-o pastă foarte subțire de aproximativ 5 inci în diametru. Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic și puneți-o deoparte.
Așezați un ou fiert în centrul tortului. Trageți ușor marginile foliei de plastic de jos în sus pentru a închide oul în chorizo patty. Ridicați oul învelit în chorizo și folosiți-vă mâinile pentru a netezi ușor suprafața și a lipi orice găuri, asigurându-vă că oul este complet și strâns învelit în chorizo. Întoarceți oul pe foaia de copt și repetați cu restul de chorizo și ouă.Dragă 1 chorizo-ou închis în făină. Apoi, înmuiați-l în ouăle bătute, lăsând excesul să picure. În cele din urmă, rotiți-l în firimiturile de tortilla până când sunt bine acoperite, apoi apăsați ușor pentru a adera stratul. Întoarceți oul pe foaia de copt. Repetați cu ouăle rămase.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când ajunge la 350 km F pe un termometru pentru prăjit/bomboane. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 3 ouă. Se prăjesc, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și chorizo-ul este gătit, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle pe grătar. Repetați cu restul eggs.To serviți, tăiați fiecare ou în jumătate și condimentați părțile tăiate cu sare.
Se servește cu crema de avocado pentru scufundare.