Ouă pocate cu parmezan și pâine prăjită de somon afumat

Ouăle pocate cu parmezan și pâine prăjită de somon afumat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 236 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon fiert și afumat P. M. T. L. P. M. T. L. cu pâine prăjită cu covrigi, Ouă Pocate Peste Avocado Și Somon Afumat {Giveaway}, și Anghinare aburită cu ouă Pocate și somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Umpleți o tigaie medie cu apă și aduceți la fierbere.
Puneți pâinea pe o foaie de copt și periați peste tot cu ulei de măsline.
Coaceți timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt crocante. Rezervați 8 pâine prăjită. Împingeți restul de 8 pâine prăjită pe foaia de copt aproape una de alta și presărați parmezanul deasupra într-un strat gros.
Coaceți aproximativ 2 minute sau până când brânza este topită. Înfășurați somonul afumat în jurul celor 8 pâine prăjită rămase.
Reduceți căldura sub tigaie la moderat scăzută, astfel încât apa să fiarbă. Pe rând, rupeți ouăle într-un castron mic și turnați-le în apa care fierbe. Gatiti pana cand albusurile sunt doar ferme si galbenusurile inca curg, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle pe prosoape de hârtie și uscați ușor. Puneți fiecare ou într-un castron mic, încălzit.
Se servește imediat cu parmezanul și toasturile de somon afumat.