Ouă murate clasice
Ouăle murate clasice durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 83 de calorii . Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și luați zahăr, oțet, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ ouă murate cu sfeclă , ouă murate olandez din Pennsylvania și ouă clasice Benedict .
Instrucțiuni
Puneti ouale intr-o cratita si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți sub jet de apă rece și curățați-le de coajă.
Aduceți oțetul, zahărul și sarea la fierbere într-o cratiță până când zahărul se dizolvă.
Pune ouăle, usturoiul și frunza de dafin într-un borcan de zidărie de 1 litru; acoperiți cu amestecul de oțet. Sigilați borcanul și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 1 săptămână.